Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ARGI+


Η αύξηση του Νιτρικού Οξειδίου έχει γίνει το νέο μυστικό όπλο των αθλητών και των bodybuilders.
Οι αθλητές παίρνουν πλέον συμπληρώματα l-arginine για αυξήσουν την ροή του αίματος και να μεταφέρουν περισσότερο οξυγόνο στους σκελετικούς μύες το οποίο αυξάνει την δύναμη και την αντοχή. Επίσης το χρησιμοποιούν για να αφαιρέσουν πιο γρήγορα το γαλακτικό οξύ που συσσωρεύεται μετά από την άσκηση, κάτι που μειώνει την κόπωση και τον χρόνο αποκατάστασης. Έρευνες έχουν δείξει ότι μειώνει εώς και 15% την παραγωγή γαλακτικού οξέος. Έλλειψη Νιτρικού Οξειδίου μπορεί να εμφανιστεί λόγω της γήρανσης, της έλλειψης φυσικής δραστηριότητας, του καπνίσματος, της υψηλής χοληστερόλης, των λιπαρών. Συμπληρώνοντας τον οργανισμό με ένα σωστό προϊόν l-αργινίνης μπορείτε να αυξήσετε τα επίπεδα της ενέργειας σας, την ζωτικότητα και γενικότερα να έχετε μια αίσθηση ευεξίας. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΙΤΡΙΚΟ ΟΞΕΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?


Είναι ένα μόριο που παράγει το σώμα μας για να βοηθήσει τα 50 τρισεκατομμύρια κύτταρα μας να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι πολύ σημαντικό στις εξής κυτταρικές λειτουργίες: 

• Βοηθάει την μνήμη και την συμπεριφορά μεταφέροντας τις πληροφορίες από το ένα εγκεφαλικό κύτταρο στο άλλο
• Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα καταπολεμώντας βακτήρια
• Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση διαστέλλοντας τις αρτηρίες
• Μειώνει τις φλεγμονές
• Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
• Αυξάνει την δύναμη και την αντοχή
• Υποστηρίζει την αντρική σεξουαλική λειτουργία

Τα τελευταία 20 χρόνια έχουν δημοσιευτεί περισσότερες από 60.000 μελέτες για το νιτρικό οξείδιο, ενώ οι 3 επιστήμονες που ανακάλυψαν τον ρόλο του στην επικοινωνία των κυττάρων έλαβαν το βραβείο ΝΟΜΠΕΛ .

Το  Forever Argi +  είναι  ειδικά σχεδιασμένο  αποκλειστικά  για την  Forever Living Products, σε συνεννόηση με τον Dr Murad Φερίντ, MD, PHD – 1998 βραβευμένος με το Νόμπελ Ιατρικής και Φυσιολογίας, και παγκοσμίως γνωστός για το έργο του με το  νιτρικό οξείδιο.

Ο Dr Murad, ο βραβευμένος με Nobel για την ανακάλυψη του Νιτρικού Οξειδίου είναι ένας πραγματικά καταπληκτικός επιστήμονας, γιατρός και ερευνητής με περισσότερες από 60 διακρίσεις.  

Καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: "Έχει αποδειχθεί με βεβαιότητα ότι στα ζώα και στους ανθρώπους η l-αργινίνη και τα αντιοξειδωτικά βελτιώνουν την λειτουργία των αγγείων". 
Στην πραγματικότητα ανακάλυψε το ιερό δισκοπότηρο της καρδιαγγειακής υγείας, αλλά δυστυχώς εκατομμύρια άνθρωποι δεν το γνωρίζουν ακόμη και γι αυτό το 50% των θανάτων παγκόσμια σχετίζονται με καρδιαγγειακές παθήσεις.




Το νέο ARGI+ προσφέρει όλη τη δύναμη της L – Αργινίνης ενώ επιπλέον προσθέσαμε:

• Ρόδι – γνωστό για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες
• Εκχυλίσματα Κόκκινου Σταφυλιού – για να βοηθήσει τη διατήρηση υγιών επιπέδων χοληστερόλης
• Φλοιό Σταφυλιού και εκχυλίσματα Μούρων για την υγεία του καρδιαγγειακού και του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το Forever ARGI+ αποτελεί πραγματικά μια νέα γενιά διατροφικού συμπληρώματος για την άριστη δίαιτα όλης της οικογένειας! Εκτός από τους παραπάνω λόγους έχετε ακόμα έναν για να το αγαπήσετε. Δεν είναι άλλος από την υπέροχη γεύση του. Αναμείξτε κάθε μέρα ένα φακελάκι από το νέο Forever ARGI+ σε νερό ή στον αγαπημένο σας χυμό Αλόης και μετατρέψτε την υγεία σε απόλαυση!






στο κέντρο της Χαλκιδας
τηλ: 2221076961
κιν: 6988578515 ( Cosmote whats'up)

Προσοχή στις απομιμήσεις και σε συσκευάσματα εταιρειών που περιέχουν συντηριτικά !!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου