Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Προβιοτικό Active Probiotic

Τι είναι;

Το Προβιοτικό της Forever Living Products δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην εξομάλυνση των διαταραχών που οφείλονται στις διατροφικές επιλογές, στον τρόπο ζωής και λίγο στην αμέλεια και μπορούν να ελαττώσουν τον αριθμό των ωφέλιμων βακτηρίων που υπάρχουν στον οργανισμό μας.
Αυτή η μικρή, εύκολη στη λήψη κάψουλα ευνοεί την διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος και ενισχύει την απορρόφηση των τροφών καθώς και την ανοσοποιητική λειτουργία και είναι το μόνο σταθερό προβιοτικό 6 στελεχών βακτηρίων στην αγορά το οποίο δεν χρειάζεται διατήρηση στο ψυγείο.


Συστατικά και Ιδιότητες

Τι είναι τα προβιοτικά;

Τα µικρόβια είναι ζωντανοί µικροοργανισµοί που ενυπάρχουν στον οργανισµό µας και παίζουν ρόλο στη γενική υγεία και ευεξία µας. Αν και κάποια µικρόβια είναι επιβλαβή, η πλειονότητα τους είναι επωφελής. Αυτά τα "καλά βακτήρια" ονοµάζονται προβιοτικά , που σηµαίνει "για τη ζωή". Η Forever αναγνωρίζει το σηµαντικό ρόλο που παίζουν τα ωφέλιµα µικρόβια στην ανθρώπινη υγεία και την ανάγκη ενίσχυσης της διατροφής µέσω προβιοτικών συµπληρωµάτων.
Το Προβιοτικό της Forever Living Products δρα στην περιοχή του παχέος εντέρου και συµβάλλει στη διαδικασία της πέψης των τροφών, διευκολύνοντας την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, βοηθώντας έτσι τη φυσιολογική ανάπτυξη του ανθρώπινου οργανισµού και την διατήρηση ενός ισορροπηµένου και υγιούς συστήµατος.
Τα προβιοτικά κατά κανόνα είναι ασταθή. Το Forever Active Probiotic όµως χρησιµοποιεί µία αποκλειστική πατενταρισµένη τεχνολογία εγκλεισµού σε κάψουλες, η οποία προστατεύει τα προβιοτικά τα οποία εκλύουν ένα µοναδικό συνδυασµό έξι χρησίµων στελεχών µικροβίων, µόνο αφού προσεγγίσουν τον επιθυµητό προορισµό του παχέος εντέρου.

Στελέχη βακτηρίων στο Προβιοτικό της Forever Living Products
Τα προβιοτικά που περιέχονται, προέρχονται από τα γένη Lactobacillus και Bifidobacterium. Τα στελέχη είναι:
  • Lactobacillus Acidophilus - Αναστέλλει τη δράση ανεπιθύµητων οργανισµών και συµβάλλει στην αποτροπή του πολλαπλασιασµού τους και του σχηµατισµού αποικιών.
  • Bifidobacterium Longum - ∆ιώχνει τα επιβλαβή βακτήρια ώστε να συµβάλει στη µείωση της συχνότητας των γαστρεντερικών ανωµαλιών.
  • Bifidobacterium Lactis - Συµβάλλει στην ελάττωση του ph του οργανισµού, και περαιτέρω, παρεµποδίζει την ανάπτυξη ανεπιθύµητω ν βακτηριδίων.
  • Lactobacillus Rhamnosus - Συµβάλλει στην προστασία του πεπτικού συστήµατος στερώντας τους ανεπιθύµητους µικροοργανισµούς από την τροφή τους.
  • Lactobacillus Bulgaricus - Συµβάλλει στη διατήρηση της καθαριότητας και της ισορροπίας του λεπτού εντέρου.
  • Lactobacillus Plantarum - Προστατεύει τα βασικά θρεπτικά συστατικά, όπως τις βιταµίνες και τα αντιοξειδωτικά, ώστε να µπορούν να εξουδετερώνουν τα ανεπιθύµητα συστατικά που βρίσκονται στις τροφές µας.
Συνδυάστε το με τον χυμό αλόης βέρα

Αυτό που είναι καταπληκτικό µε το Forever Active Probiotic είναι ότι συνεργάζεται αρµονικά µε το αγνό χυμό αλόης βέρα ο οποίος "προετοιμάζει το έδαφος" και παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για τη δράση του. Έτσι, αν σκοπεύετε να αναπτύξετε ένα υγιές πεπτικό σύστηµα ή να ενισχύσετε την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και την ανοσοποιητική λειτουργία, προσθέστε το Προβιοτικό της Forever Living Products στο καθηµερινό σας πρόγραµµα.

Άλλα Συστατικά
  • Φοινικέλαιο
  • Ζελατίνη Ιχθύος
  • Γλυκερόλη
  • Λεκιθίνη Σόγιας
  • Πηκτίνη και φυσικό χρώµα καραµέλας
Οδηγίες
  • Λαμβάνετε μία κάψουλα την ημέρα με νερό, με άδειο στομάχι ή δύο ώρες μετά από κάποιο γεύμα.
  • Μην το σπάτε ή το μασάτε.
***Προσοχή***
  • Για καλύτερα αποτελέσµατα φυλάξτε το σε δροσερό µέρος (27οC).
  • To προϊόν αυτό περιέχει φυσικά συστατικά, γι’αυτό οι διαφορές στο χρώµα είναι φυσιολογικές.
Αναζητήστε τη γνήσια Θεραπευτική Αλόη ΜΟΝΟ στο 

στο κέντρο της Χαλκιδας
τηλ: 2221076961
κιν: 6988578515 ( Cosmote whats'up)

Προσοχή στις απομιμήσεις και σε συσκευάσματα εταιρειών που περιέχουν συντηριτικά !!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου