Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ

Οι περισσότεροι άνθρωποι άνω των 60 ετών, καθώς επίσης και οι παχύσαρκοιι, οι αθλητές και οι άνθρωποι με έντονη σωματική δραστηριότητα, εμφανίζουν κάποιου βαθμού αλλοιώσεις στις αρθρώσεις. Οι αρθρώσεις αποτελούνται απο κινητά μέρη, τα οποία είναι εκτεθειμένα σε πιέσεις και τριβές. Η φύση έχει μεριμνήσει και μπορεί να μειώσει την φθορά των αρθρώσεων με 2 τρόπους : με την ύπαρξη ενός «λιπαντικού» μέσου μεταξύ των κινούμενων επιφανειών ( το λεγόμενο αρθρικό υγρό ) και με την ύπαρξη ενός προστατευτικού παρεμβαλλόμενου υλικού ( ο λεγόμενος αρθρικός χόνδρος ). Ο χρόνος, η βαριά εργασί, η σωματική δραστηριότητα και η κακή διατροφή μειώνουν αυτά τα πολύτιμα στοιχεία των αρθρώσεων με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να έχει ένα ή περισσότερα απο τα παρακάτω συμπτώματα.

Συμπτώματα Αρθρικής Φθοράς
  • Πόνος συνεχής ή κατά περιόδους . Ευαισθησία σε μία ή περισσότερες αρθρώσεις . Αργότερα μια άλλη άρθρωση ανεξάρτητη και σε απόσταση από την πρώτη , μπορεί να εμφανίσει πόνο.
  • Δυσκαμψία και δυσχέρεια στη φυσιολογική κινητικότητα της άρθρωσης .
  • Διόγκωση ( πρήξιμο ) της άρθρωσης ή οίδημα και στις περιοχές γύρω από αυτήν.
  • Εύκολη κόπωση , γενική και απροσδιόριστη.
  • Λειτουργική αδυναμία στην εκτέλεση συνηθισμένων δραστηριοτήτων της άρθρωσης πχ άνοδος σκάλας , άνοιγμα βάζου.

Φυσικά συστατικά , όπως η Θειική Γλυκοζαμίνη , θεεική Χονδροιτίνη , MSM ,Αλόη Βέρα , Υαλουρονικό Οξύ και Ω3 λιπαίνουν τις αρθρώσεις αναγεννούν τον αρθρικό χόνδρο με φυσικό τρόπο και βοηθούν στην καλή λειτουργία των αρθρώσεων.

Το Garra Rufa Therapy έχει δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο πακέτο προστασίας των αρθρώσεων για κάθε ηλικία. Το πακέτο περιλαμβάνει 4 προϊόντα.

Χυμός Forever Freedom
Περιέχει
  • 100% σταθεροποιημένη Aloe Vera
  • Θειική Γλυκοζαμίνη
  • Θειική Χονδροϊτίνη
  • MSM
  • Βιταμίνη C
Πήραμε τα πλούσια θρεπτικά συστατικά του Σταθεροποιημένου μας Ζελέ Αλόης Βέρα και τα συνδυάσαμε με θειική γλυκοζαμίνη και θειική χονδροϊτίνη – δυο συστατικά που προέρχονται από τη φύση και έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στη διατήρηση της υγιούς λειτουργίας και κινητικότητας των αρθρώσεων. Προσθέσαμε επίσης βιταμίνη C και MSM, για τη διατήρηση της υγείας των συνδετικών ιστών και τη λειτουργία των αρθρώσεων. (1 λίτρο)

Arctic Sea
Τα Ωμέγα-3 είναι βρώσιμα, πολυφόρεσα λιπαρά οξέα, που βρίσκονται στο σολομό και σε άλλες τροφές που προέρχονται από τη θάλασσα. Τα Ω9 είναι τα ακόρεστα λιπαρά οξέα, και βρίσκονται σε φυτικά προϊόντα. Κάθε κάψουλα περιέχει 225mg EPA (εικοσιπενταενοϊκό οξύ) και 150mg DHA (δόκοσαεξαενοϊκό οξύ) και ελαϊκό οξύ, συστατικά που λείπουν από τις περισσότερες δίαιτες των ανθρώπων. (60 Κάψουλες)

Forever Active HA
Το Forever Active HA προσφέρει μια μοναδική μορφή υαλουρονικού οξέος, χαμηλού μοριακού βάρους, με ενυδατικές και λιπαντικές ιδιότητες. Περιέχει Έλαιο Πιπερόρριζας και Κουρκουμά αποτελώντας έτσι ένα από τα αποτελεσματικότερα συμπληρώματα διατροφής για την λίπανση των αρθρώσεων και την ενυδάτωση της επιδερμίδας που κυκλοφορούν στην αγορά. Συμβάλλει επίσης στη σφριγηλότητα και ζωντάνια της επιδερμίδας. (60 Κάψουλες)

Aloe MSM Gel
Το MSM είναι μια οργανική ένωση του θείου, που βρίσκεται σχεδόν σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς και είναι το τρίτο σε ποσότητα συστατικό που περιέχεται στο σώμα μας. Το MSM έχει συνδυασθεί με αγνό, Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα και δυο πανίσχυρα συστατικά, που προσφέρουν κατα πρα – ϋν τική ανακούφιση. (118 ml)


Αναζητήστε τη γνήσια Θεραπευτική Αλόη ΜΟΝΟ στο 

στο κέντρο της Χαλκιδας
τηλ: 2221076961
κιν: 6988578515 ( Cosmote whats'up)

Προσοχή στις απομιμήσεις και σε συσκευάσματα εταιρειών που περιέχουν συντηριτικά !!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου